گوشی آنر 7 ایکس

گوشی هواوی

نمایشگری آنر 7 ایکس تقریبا 6 اینچ اندازه دارد و هیچ‌چیز از نمایشگر گوشی‌های لوکس بازار کم ندارد. تراکم 407 پیکسل بر اینچ برای یک نمایشگر 6 اینچی، عدد مطلوبی است. علاوه بر این، نسب تصویر دو به یک باعث می‌شود تا هنگام بازی کردن یا دیدن فیلم بتوانید از تمام نمایشگر استفاده کنید و نهایت لذت را از تمام ابعاد نمایشگر ببرید. نه تنها در هنگام تفریج، بلکه زمانی که قصد گشت‌و‌گذار در وب را هم دارید، اطمینان دارید که آنر7ایکس مقدار اطلاعات بیشتری را از یک صفحه به نمایش درآورد. در کنار همه‌ی این مزایا رابط کاربری جدید هوآوی به شما امکان می‌دهد تا دو برنامه را در کنار هم باز کنید و از این قابلیت جذاب نهایت استفاده را ببرید.

تقریبا تمام قاب جلویی گوشی را نمایشگر بزرگش، پر کرده است. جا دادن نمایشگری بزرگ در قابی کوچک یکی از افتخارات هوآوی در آنر 7ایکس به حساب می‎آید. نمایشگری که در نگاه اول توجه هر ببینده‌ای را به خود جلب می‌کند و برای یک گوشی میان‌رده، شاهکار به حساب می‌آید.

نور کافی نمایشگر، تراز سفیدی مناسب، اندازه‌ی قابل‌قبول برای انجام هر عملیاتی، نمایش رنگ‌ها در نزدیک‌ترین حالت به رنگ‌هایی که در طبیعت می‌بینیم و همچنین تراکم بالای نمایشگر که در هر حالتی بهترین بازده ممکن را دارد؛ از قابلیت‌های نمایشگر آنر7ایکس هستند که برای یک گوشی میان‌رده عالی به‌نظر می‌رسد.

امنیت، سیستم‌عامل، سخت‌افزار و کارایی

استفاده از چهار گیگابایت رم برای گوشی‌های میان‌رده از سیاست‌های شرکت‌هایی است که می‌خواهند بازار میان‌رده‌ها را در دست بگیرند. چندی قبل، این مقدار از رم، تنها در گوشی-های بالارده استفاده می‌شد؛ اما هوآوی تصمیم گرفته‌ در کنار تراشه‌ی هشت هسته‌ای اختصاصی‌اش از این مقدار رم استفاده کند تا بازدهی میان‌رده‌اش تا جای ممکن به بالارده-های بازار نزدیک باشد.

اگر هوآوی از پورت USB Type-C استفاده می‌کرد، این گوشی دیگر هیچ چیز کم نداشت، اما با این باتری و البته استفاده از microUSB، آنر7ایکس زمان زیادی را هدر می‌دهد تا به صورت کامل شارژ شود. البته در مقابل زمان زیادی را هم با یکبار شارژ دوام می‌آورد. می‌توانید انتظار داشته باشید آنر7ایکس چیزی در حدود 25 روز را با یکبار شارژ کامل به صورت استندبای آماده به کار می‌ماند. در استفاده ترکیبی که شامل استفاده از برنامه‌های معمول، بازی کردن، وب‌گردی، تماس تلفنی و حالت آماده به کار باشد؛ گوشی در حدود دو روزی را دوام می‌آورد. این زمان نسبتا طولانی علاوه بر باتری مطلوب گوشی می‌تواند، مدیون تراشه‌ی اختصاصی هوآوی باشد که با لیتوگرافی 16 نانومتری مصرف پایینی دارد و مدیریت مصرف مطلوبی را بابت استفاده از معماری مناسبش دارد.

استفاده از حسگر اثرانگشت هم یکی دیگر از مواردی است که قبلا هم برای گوشی‌های میان‌رده استفاده شده بود؛ اما این میان‌رده از یک سنسور فوق‌سریع بهره می‌برد که در کسری از ثانیه انگشت شما را شناسایی می‌کند.

استفاده از نسخه‌ی 5.1 رابط کاربری ایموشن روی اندروید نوقا نسخه‌ی 7.0، باعث شده تا آنر7ایکس کارایی مناسبی از نظر نرم‌افزاری هم داشته باشد و این تنها سخت‌افزار گوشی نباشد که آن را در مقایسه با سایر رقبایی مثل گلکسی A8پلاس یا ایسوس ذنفون مکس پلاس برتری دهد. پشتیبانی از زبان فارسی و منوی فارسی، شخصی‌سازی فوق‌العاده، کارایی بالا و از همه مهم‌تر امکان باز کردن دو برنامه در کنار با توجه به نمایشگر بزرگ گوشی از قابلیت‌های این رابط کاربری هستند.

در کنار این دو مورد آنر7ایکس از کارت‌حافظه‌ی جانبی تا حجم 256 گیگابایت پشتیبانی می‌کند، 64 گیگابایت حافظه‌ی داخلی دارد، از شبکه‌های 4G و اینترنت نسل چهارم پشتیبانی می‌کند، رادیوی FM دارد و یک باتری با ظرفیت مطلوب 3340 میلی‌آمپرساعتی دارد.
دوربین

استفاده از دو دوربین روی قاب پشتی در کنار بازه‌ی قیمتی مناسب؛ امکان خوبی را برای کسانی که به عکاسی با گوشی اهمیت می‌دهند، فراهم می‌کند. هوآوی هم به این نکته توجه کرده و دو دوربین روی قاب پشتی آنر7پلاس قرار داده است. اگرچه مثل گوشی‌های تاپ بازار این دوربین‌ها آن‌طور که باید و شاید مشخصات بالایی ندارد، اما قابلیت‌های خوبی دارند که استفاده از آن‌ها خالی از لطف نیست.

دوربین اصلی سنسوری 16 مگاپیکسلی دارد و دوربینی دو مگاپیکسلی آن را همراهی می‌کند. چیزی که در تصاویر این گوشی جلب توجه می‌کند، سرعت و کیفیت فوکوس است که برای یک گوشی میان‌رده عالی به‌نظر می‌رسد. همچنین کیفیت تصاویر هم مناسب هستند.

هوآوی با استفاده از این دو دوربین، کاربردهای زیادی را برای بخش دوربین آنر7ایکس درنظر گرفته است. استفاده از حالت‌های مختلف مثل فوکوس روی سوژه و محو کردن باقی قسمت-های تصویر یا تصاویر زنده که کمی قبل و بعد از تصویر اصلی را مثل فیلم و در حالت متحرک ثبت می‌کند، امکان ثبت تصاویر پرتره که خروجی‌های مطلوبی هم دارد، از دیگر قبلیت‌های این دوربین دوتایی است. تصاویر پرتره آنر 7ایکس می‌توانند برای سوژه‌هایی که نیم متر تا دو متر از دوربین فاصله دارند، استفاده شود. هوآوی مثل سایر شرکت‌ها تنها به این مورد اکتفا نکرده است و برای این حالت، افکت زیبایی هم قرار داده که در ترکیب با حالت پرتره، خروجی‌های جذابی را به همراه دارد.

برای دوربین سلفی سنسوری 8 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است. بر خلاف شرکت‌هایی که برای دوربین سلفی از فلش استفاده می‌کنند، هوآوی ترجیح داده که نمای جلویی گوشی را با حفره‌های بیش از حد زشت نکند و برای این دوربین فلشی در نظر گرفته نشده است. با توجه به دریچه‌ی دیافراگم f/2.0، از این دوربین می‌توانید انتظار تصاویر روشن و با تراز سفیدی مناسب داشته باشید. حتی برای این دوربین هم حالت پرتره در نظر گرفته شده است که با استفاده الگوریتم‌های نرم‌افزاری از سلفی معمولی شما، خروجی‌های مناسبی را تحویل‌تان می‌دهد.

جمع‌بندی

این روزها، خرید میان‌رده‌هایی که با فناوری‌های جدید به‌روزرسانی شده‌اند، با صرفه به‌نظر می‌رسد. علاوه بر این هوآوی هم سلیقه‌ی مشتریان را خوب می‌داند و در گوشی جدیدش تمامی امکاناتی که مشتریان را متقاعد به خرید می‌کند را قرار داده است. استفاده از تراشه‌ی هشت هسته‌ای کم‌مصرف و به‌صرفه اختصاصی، دو دوربین روی قاب پشتی که قابلیت‌های زیادی را به خود به همراه آورده‌اند، چهار گیگابایت رم، نمایشگری بزرگ با تراکم پیکسلی عالی که نسبت تصویر دو به یک دارد، طراحی زیبا و بدون حاشیه باعث شده‌اند که میان‌رده‌ی جدید هوآوی، همان چیزی باشد که بسیاری در فکر خریدش باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*